Thursday, January 20

Maral Gel – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Our Score
Click to rate this post!
[Total: Average: ]

Shumë njerëz të pakënaqur me madhësinë e penisit të tij. Ata përjetojnë siklet gjatë intimitetit me një partner. Duket poshtëruese dhe e turpshme për të jetuar me një të vogël “trashëgimi”. . Maral Gel – xhel intime projektuar për të ndihmuar njerëzit të ndjehen macho vërtetë: vetë-besim dhe dinjitetin e partnerëve seksualë

Big apo të vogla “rritja” e penisit?

Penisi quhet burrëria. Vlera e tij ka një ndikim të madh në nderim vetë dhe të vogla mund të sjellë një njeri në siklet mendore dhe psikologjike. Megjithatë, shumë njerëz nuk e dinë se normal (mesatar)

tregues i gjatësisë në pjesën tjetër është rreth

8 cm.

Gjatësia mund të ndryshojnë në varësi të gjendjes joaktive ose ngacmuar. Në rastin e parë kjo shifër është 7-10 (cm). Në të dytin – 12-16 (cm). Gjatësia mesatare e penisit pasiv është 8.5 cm, i drejtë – 14 shohin të gjithë planetin ka vetëm 4% e popullsisë mashkullore me organet riprodhuese gjatësi prej 18 cm dhe më shumë

.

Fakt interesant! Zyrtarisht regjistruar gjatësia maksimale e penisit në ereksion është 30, shih pronari i saj -. Një banor i Meksikë

Ju lutem vini re! Maral Gel xhel intime është e garantuar për të rritur dinjitetin e një njeriu!

Çfarë duhet të bëni për të zgjeruar penis?

Shumë njerëz besojnë se madhësia e tyre anëtare, të quajtur të vogël, insistojnë në kirurgji. Ky lloj operacioni konsiderohet i vështirë dhe jo të sigurt. Edhe në qoftë se është i suksesshëm, mjekët nuk garantojnë se mbledhje do të jetë e fortë. Gjithashtu ekspertët nuk rekomandojnë përdorimin e mbushëse të tilla si silikoni dhe lloje të tjera.

>>>>  Gigant përdorim

ndërhyrja kirurgjikale është treguar vetëm për ata pacientë të cilët kanë një anëtar me një gjatësi prej 5 cm dhe më pak se qetë dhe më pak se 8 cm në shtet ereksion. Ka shumë pak njerëz – më pak se 1%. Pra, shumë thjesht një problem artificial. Pacientët e tillë janë të këshilluar që të konsultoheni me psikologët dhe sexologists.

Por çfarë pronarët e standardit, në qoftë se ju doni të paktën një pak më shumë? Nuk

është një mënyrë -. Xhel intime Maral Gel, të cilat do të vijnë për të shpëtuar në një moment të vështirë

Maral Gel – një standard më të lartë

!

Ky mjet është projektuar posaçërisht për burrat. Ajo është përdorur nga jashtë. Në një javë bëhet rezultate të vërtetë të dukshme. Pas një kurs 30-ditor të përdorimit të rritet penisit me rreth 5 cm Kur kjo ndodh dhimbje dhe të tjera ndjesi të pakëndshme.

Xhel zhvilluar është me bazë uji, aq lehtë të absorbohet pa lënë një film në sipërfaqe.

Perberja përmban:

  1. Hood Mountain egër-rritje leuzea (root Maral) -. Stimulon rritjen qelizore e penisit
  2. acid sucinik -. Përmirëson qarkullimin e gjakut në zonën

    e legenit, rrit potencë

  3. Vitaminat -. Përmirësojnë imunitetin dhe durimin
  4. Vaj esencial – normalizes epsh, forcuar erections, të provokojë ankth

.

Të gjitha substanca kanë një origjinë natyrore. Shtojcë nuk është e rrezikshme për jetën dhe shëndetin e pacientëve.

Kufizime përfshijnë:

  • mosha të vogla;
  • plagë apo lezione të tjera në zonën gjenitale;
  • alergjik në përbërësit.

Rezultatet e përdorimit të intime Gel Gel Maral do të lutem edhe më kërkues njerëzve.