Friday, December 3

Partner

Faqja e internetit ju klikoni mbi bën të holla nga reklamat. Modeli reklamat që ju përdorni është quajtur marketing affiliate dhe lejon faqet e internetit për të fituar para për të promovuar një produkt apo shërbim. Kjo faqe shpjegon më shumë rreth asaj se si punon marketing affiliate.

Interneti është e plotë të përmbajtjes të madhe të lirë. Nga bloget dhe bloge në rrjetet sociale dhe media, kjo përmbajtje është përdorur çdo ditë nga miliona njerëz në mbarë botën. Një nga arsyet për këtë është bollëku i përmbajtjes së lirë në internet – shitësit të paguar faqet e internetit të përdorin ato. Ashtu si gazetat dhe të bëjnë TV holla, faqet e internetit mund të reklamuar për të shitësit në vend të paguar.

Si punon kjo?

Kur dikush sheh një reklamë ose një produkt që u pëlqen, kompania mund të klikoni direkt në faqen e internetit të shitësit nëpërmjet një lidhje. Nëse një person blen diçka, në faqen e internetit akuzat e një tarifë. Përveç paguar për çdo shitje që bëni, faqet e internetit mund të marrë pagesën nga ju për të vendosur një shitës në web faqen tuaj, ose ju dërgojnë produkte falas për të provuar ata.

links Filialin në faqen e internetit

Faqe të tilla si blogs, interesave të konsumatorit, dhe faqet e mediave tradicionale shpesh përdorin lidhje Filialin për të fituar para nga përmbajtjes në faqet e tyre. Nëse është e nevojshme, ata shtojnë lidhje Filialin në tekstin e artikullit. Në këtë shembull, lidhja në kutinë e ka për qëllim që të ngjall interesin e tregtar.

konfidencialitetin e të dhënave

Lidhje Affiliate janë regjistruar si rezultat i klikoni një konsumatorit, dhe rrjeti besueshme ofron këto klikime dhe informacione koduar në lidhje me faqen e internetit duke u shitur për shitësit. Procesi i encryption do të thotë se nuk ka asgjë që e lejon përdoruesin për të identifikuar të dhënat, dhe lidhjet Filialin nuk mbledhin të dhëna personale, përveç nëse klienti zhdrejt kërkesat dhe hyn një informacion të tillë, të tilla si nën ujë lustrim ose një broshurë të Krishtlindjeve. Lidhja kap adresën IP të kompjuterit të përdorur, duke treguar vendndodhjen e përdoruesit.