Skip to content

Archive:

Anti Cellulium

Anti Cellulium – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Cellulite – një problem me të cilat përballen pothuajse çdo grua. Edhe pse shumë njerëz gabimisht besojnë se “lëvozhgë portokalli” në kofshë dhe mollaqe – një shumë të majme, shpesh një defekt kozmetike në formën e dimples dhe gunga në lëkurë duket gratë hollë. Për të hequr qafe celulitin nuk është e lehtë. Duhet të […]