Wednesday, January 19

Tag: Keraderm

Keraderm – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?
bukuri

Keraderm – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Për të parafrazoj një klasik: "Sa herë u tha shtesat blej botërore dhe ilaçe vetëm në barnatore dhe gjërat janë atje!". Rrjedhin email në lidhje pilulës së re mrekulli Keraderm (Keraderm) të detyruar për të bërë atë në një shqyrtim të veçantë, edhe pse analogjia është e qartë - të lexuar materialet e vizitorëve tonë antimodernism në faqen tonë të internetit. Për më tepër, të kapur në neto i phonies dhe disa prej abonentëve tanë besnikë. Hutuar ata që reklamon Keraderm (Keraderm), një mjek i njohur dhe kasapëve TV prezantues Alexander! Megjithatë, si gjithmonë...