Wednesday, January 19

Tag: Le Reel

Le Reel – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?
Lajme

Le Reel – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Mëso sekretin e "rinisë së përjetshme", - ëndrra e çdo gruaje, por për të ndaluar është e pamundur, dhe me moshën, secili prej nesh thotë, si rrudhat fytyrë, dhe kështu duan që gjithmonë të qëndrojnë të rinj dhe të bukur. Rrudhat - armiku kryesor i femrave, ata tradhëtojnë moshën tonë, e bëjnë lëkurën të shurdhër dhe të pabarabartë. Në kërkim të veçantë, shumë janë duke menduar për kirurgji plastike, veçanërisht Botox, por është e vlefshme për të paraqesë veten të testeve, për të pranuar metoda të tilla radikale, kur tregu u sh...