Skip to content

Archive:

Papinol

Папинол | Papinol – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Për rritje të tilla të padëmshme si papilomat, shumë njerëz nuk janë serioze, jo duke i dhënë atyre një vlerë të veçantë dhe nuk paguajnë vëmendjen e tyre mbi to. Dhe absolutisht asgjë. Papilomat përfaqësojnë jo vetëm defektin e jashtme estetike, e cila irriton praninë e tij. Shfaqja e tyre në sipërfaqen e lëkurës së […]