Wednesday, January 19

Tag: Gelmiforte

Gelmiforte prej parazitëve – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?
Lajme

Gelmiforte prej parazitëve – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Parazitëve të depërtojnë në trupin e njeriut me ujë dhe mish apo mospërputhjes me rregullat e higjienës. Në rrezik janë njerëz që kanë kafshët shtëpiake. Parazitëve, një herë në zorrë, mund të migrojnë në ndonjë prej organeve njerëzore, duke ndërprerë punën e tyre. Worms vë miliona vezë e cila kthehet në larvat dhe pastaj në të rriturit. Duke pasur parasysh këtë, ju mund të imagjinoni se sa krimbat mund të jetojnë brenda një person, dhe çfarë pasojash shëndetësore katastrofike që mund të çojë, nëse jo për të eliminuar problemin. Simptomat q...