Skip to content

Archive:

Proflex 100

Proflex 100 për të nyjeve – ku për të blerë më e lirë, se si e bën këtë punë?

Për të jetojnë pa kufizime fizike dhe dhimbje të përbashkët ndihmon një shtojcë revolucionar diete PROFLEX 100. Kjo restauruesi i sistemit musculoskeletal, e cila tregon efikasitet të lartë, pa reagime negative dhe efektin e tërheqjes. Risia është përdorur gjerësisht nga atletët profesionistë dhe specialistë nga Reumatologji dhe traumatologji. Gjatë lëvizjes së shpinë të pacientit dhe […]